Tennisschool Y4Tennis

Onder hetzelfde dak is Tennisschool Y4Tennis gehuisvest. Yovanny van der Veek en zijn team zijn onze clubtrainers. Alle nieuwe leden die een zomercursus van 12 lessen boeken bij Y4Tennis krijgen 30% korting op hun lidmaatschap (geldt niet voor Minileden). Voorwaarde is dat men in het verleden niet al lid is geweest van TVDR.

Y4Tennis is vanaf 1 september 2010 begonnen met het verzorgen van tennislessen op zowel binnen- als buitenbanen op het schitterende tennispark van Dekker Zoetermeer. Y4Tennis staat voor passie voor de sport, motivatie om te verbeteren en kennis (PMK). Deze kenmerken uiten zich in elk niveau, zowel prestatieve als recreatieve lessen van beginnende- tot top wedstrijdspelers voor alle leeftijden. Op basis van deze instelling staan wij garant voor: Kwaliteit, plezier & uitdaging


OP EN NAAST DE BAAN

Tennis is grotendeels een individuele sport en wij vinden persoonlijke aandacht hierbij erg belangrijk. Wij weten vanuit de jarenlange ervaring dat spelers ook willen voelen dat er interesse is achter de tennisser. Dat is van belang om te komen tot een duurzame relatie, maar ook om de noodzakelijke mentale kracht op te bouwen waar iedere (wedstrijd)tennisser over moet beschikken. Naast het individu zijn wij ook gericht op het sociale, groepsverband aspect van de sport. Door middel van onze groepslessen en toernooien op de vereniging komen mensen in contact met elkaar. Samen plezier maken en hebben op sportief gebied staat hierin voor ons centraal.

“Hard werken beloont” is ook iets waar Y4Tennis sterk in gelooft en daarom zijn we trots als tennisschool op resultaten die onze spelers boeken. Deze resultaten zijn van de jeugd tot de senioren en wie weet staat u of uw kind binnenkort ook op de website van Y4Tennis vermeld.

Y4TENNIS LERAREN
Waar wij voor staan is terug te zien in de Y4Tennis leraren. Alle trainers van de tennisschool hebben jarenlange ervaring met lesgeven en de sport. Daarnaast beschikken ze allen over passie, motivatie en kennis. Zij zorgen ervoor dat de benoemde uitgangspunten bij elke type speler centraal staan en zo het beste uit zichzelf halen tijdens het tennissen.

Voor meer informatie over de lessen ga je naar de website van 
Y4Tennis.

 


Ogenblik a.u.b. ...