Welkom op de jeugdsite

Sport- en Cultuurcheque

 

Ook TVDR en Y4Tennis doen mee met de Sport- en Cultuurcheque voor Zoetermeerse kinderen geboren in 2007!. Ga voor meer informatie naar de website van de Gemeente Zoetermeer.

 


Welkom

Beste jongens en meisjes, ouders en verzorgers,

Van harte welkom op deze pagina’s! Tennis Vereniging Dekker Rokkeveen kiest voor investeren in de jeugd en heeft zo’n 160 mini- en jeugdleden. Dit aantal is groeiende. Alle jeugd vanaf 3 jaar is welkom. We werken nauw samen met Tennisschool Y4Tennis en met Dekker Zoetermeer.

“Samen is leuker dan alleen!”: Bij tennis is het sociale aspect heel belangrijk. Onderling plezier, onderlinge competitie, elkaar helpen … dat hoort er allemaal bij. Al onze leraren en vrijwilligers werken vanuit deze beginselen.

“Het heft in eigen hand nemen!”: Ouders, trainers en organisatoren zijn onmisbaar om zaken voor je te regelen en om van te leren, maar waarom niet als jeugdlid ook zelf dingen bedenken en uitvoeren? De vereniging heeft een eigen Jeugdraad met een eigen budget volledig ondersteund door het WhoZnext programma via de tennisbond. Dit is zeer bevorderend voor het sociale aspect onder de jeugd, maar tegelijkertijd ook een extra kans op de verdere ontwikkeling van persoonlijke, organisatorische en leiderschapskwaliteiten voor de leden van de Jeugdraad.

Ik wens iedereen veel plezier op deze site en vooral met elkaar op en rond onze mooie tennisbanen!

Voorzitter Commissie Recreatie Jeugd (CRJ),
Frits Verbaarschot

 

 

 

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WhoZnext team: Lyse, Annemaj, Casper, Jay, Joeri, Danny en Tim (coach)


Ogenblik a.u.b. ...