Nieuwsoverzicht

Vacature Toernooileider Clubkampioenschappen
   (02-09-2018)

Vacature Toernooileider Clubkampioenschappen

 

De vereniging is op zoek naar een toernooileider voor de jaarlijkse clubkampioenschappen. 

 

Hoofdtaak

De toernooileider is samen met de overige leden van de wedstrijdleiding verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse clubkampioenschappen.

 

Wat doet de toernooileider?

Samen met de hele wedstrijdleiding neemt de toernooileider de leiding in de volledige voorbereiding, uitvoering en evaluatie van de jaarlijkse clubkampioenschappen. Deze clubkampioenschappen zijn op dit moment in de eerste week van september.

 

Enkele belangrijke taken zijn: opstellen/bijhouden draaiboek, beheren budget, toernooiplanner (software) beheren, inschrijvingen controleren, communicatie tennisschool onderhouden en overige taken om van de clubkampioenschappen het gezelligste toernooi van het jaar te maken.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een super gezellige week met heel het team, stelt de vereniging het volgende ter beschikking: lunch/diner/drankjes tijdens toernooidagen en een etentje ter afsluiting van de clubkampioenschappen. Daarnaast ben je ook uitgenodigd op het jaarlijkse vrijwilligersuitje!

 

Vind jij het dus leuk om iets terug te doen voor de vereniging en jaarlijks een leuk toernooi te organiseren, dan zoeken wij jou.

De clubkampioenschappen zijn bij uitstek de mogelijkheid om alles wat je leuk vindt toe te passen in het toernooi. Het belangrijkste is dat onze leden aan het einde van de week met een voldaan gevoel naar huis gaan!

 

Voor vragen en of aanmelden kan je altijd terecht bij het bestuur via .Ogenblik a.u.b. ...