Piramide spel

Wat is de tennispiramide?


De tennispiramide is een ladderspel. Voordeel van de piramide is dat alles via email geregeld wordt en je de wedstrijden op elk moment, binnen de afhangtijden, kan spelen.

We beginnen met een drietal piramides, dames-, heren- en jeugdpiramide. Later zullen de piramides uitgebreid worden voor het dubbelspel.


Om aan een piramide mee te kunnen spelen, wordt je via de site van TVDR door gelinkt naar het TVDR piramide spel. De button is uiterlijk vanaf donderdag 28 maart beschikbaar. Daar zal je jezelf éénmaal aan moeten melden en na de bevestiging kan je de uitdaging met een speler hoger in de piramide aangaan. De uitdagingen en later het invullen van de stand gaat allemaal via de site en email.


De pagina van de Tennispiramide vind je op http://tvdr.tennis-piramide.nl


De wedstrijden kunnen op elk moment plaats vinden. Wij gaan er vanuit dat de wedstrijd binnen de 45 minuten van het afhangen wordt gespeeld, maar in onderling overleg mag de wedstrijd ook langer duren. Er moet wel een winnaar zijn. Maximaal in te vullen score is 20 games, dus je kan ook tot een stand van 20-18 spelen bijvoorbeeld. De wedstrijd moet wel op één dag afgewerkt zijn.


Als je jezelf hebt aangemeld kan je alvast een beetje rondkijken. Je kan ook al een uitdaging aangaan en uitslagen invullen. Begin april worden alle uitslagen gewist en kan er voor het ‘echie’ gespeeld gaan worden.


Mochten er vragen zijn (er is een FAQ), stuur dan een mailtje aan CRS@TVDR.NL en begin het onderwerp met Piramide:  Wij zullen de vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden en eventueel toevoegen aan de FAQ.


Een instructie om aan te melden vind je hier.


Wij hopen op veel deelnemers en veel wedstrijden!Ogenblik a.u.b. ...