Parkgegevens

Tennisvereniging Dekker Rokkeveen in Zoetermeer vindt u op het volgende adres:

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
Tel: 079 - 368 42 42

 

Routebeschrijving

Vanuit Gouda/Utrecht

Afslag Zoetermeer/Pijnacker (A12). Bovenaan de afslag bij de verkeerslichten links­af richting Pijnacker (Oostweg). Na de voetbalvelden aan uw rechterhand rechtsaf, u rijdt nu op de Scheglaan. Na de haakse bocht naar rechts gaat u linksaf de parkeerplaats van het sportcentrum op. De ingang van het tennispark vindt u aan de rechterkant van de parkeerplaats.

Vanuit Den Haag

Afslag Zoetermeer/Pijnacker (A12). Bovenaan de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf richting Pijnacker (Oostweg). Na de voetbalvelden aan uw rechterhand rechtsaf, u rijdt nu op de Scheglaan. Na de haakse bocht naar rechts gaat u linksaf de parkeerplaats van het sportcentrum op. De ingang van het tennispark vindt u aan de rechterkant van de parkeerplaats.

Vanuit Rotterdam

Vanaf het Schieplein rijdt u de G.K. van Hogendorpweg op. Vanaf de grote rotonde G.K. van Hogendorpweg met de Doenkade gaat u de provincialeweg N471 op. U volgt de borden richting Zoetermeer. Bij de rotonde met de Oostweg gaat u rechtsaf de N470 op in de richting van Zoetermeer. Bij de verkeerslichten op de Oostweg (N470) gaat u linksaf, u rijdt nu op de Scheglaan. Na de haakse bocht naar rechts gaat u linksaf de parkeerplaats van het sportcentrum op. De ingang van het tennispark vindt u aan de rechterkant van de parkeerplaats.


Het is niet toegestaan honden op het park mee te brengen.Ogenblik a.u.b. ...