Bezoekers van de open dag 2016

Alle commissies van Tennisvereniging Dekker Rokkeveen (TVDR) kijken er naar uit om u en/of uw familie te mogen ontvangen op ons mooie complex. Tussen 10:00 uur en 13:00 uur zijn er een aantal activiteiten georganiseerd om kennis te maken met tennis en onze vereniging.

Alle activiteiten zullen plaatsvinden op de tennisbanen van Dekker Zoetermeer. In dit grote sport, party en conferentie complex heeft TVDR 10 mooie gravelbanen en 2 minitennis gravelbanen. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van alle faciliteiten die Dekker Zoetermeer biedt.

In het onderstaande overzicht wordt meer informatie verstrekt over alle activiteiten die zullen worden georganiseerd. Deze activiteiten gaan zowel bij goed of slecht weer gewoon door. Een voordeel van tennissen bij TVDR is namelijk dat we ook beschikken over binnenbanen.

Spectaculaire kortingsacties

Word lid op de open dag, dan kan je profiteren van de volgende korting op het lidmaatschap:

LIDMAATSCHAP* VAN VOOR
Senior 173,00 138,00
Junior 103,00 82,00
Jeugd 86,00 68,00
Mini ex KNLTB 36,00 28,00
Mini incl KNLTB 61,00 48,00
Daglid** 103,00 51,50

* Voorwaarden spectaculaire korting op lidmaatschap:

  1. Geldig voor nieuwe leden die niet (of voor 2014) lid geweest zijn van TVDR.
  2. Aanmelding lidmaatschap dient te gebeuren op de open dag (20 maart) of niet later dan 31 maart 2016.
** Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden voor de korting voor nieuwe dagleden

Daarnaast gelden ook de volgende kortingsacties:

  • 30% korting op je lidmaatschap in combinatie met 12 tennislessen bij tennisschool Y4Tennis (mits niet eerder lid geweest bij TVDR).
    Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden van deze actie. 
  • Kennismakingscursus volwassen of jeugd (4 lessen) tegen een aantrekkelijke prijs (rackets worden beschikbaar gesteld).
  • Beslis op de open dag (20 maart) voor tennisles dan krijgt hij/zij nog eens 10 % van onze tennisschool (Y4Tennis) op het lesgeld.  

Elk nieuw lid ontvangt op de open dag een goodiebag met informatie, tennisballen en een €10,-- kortingsbon van TennisDirect

Doorlopende clinic van onze tennisschool Y4Tennis

Gedurende de hele open dag zullen er om het half uur clinics worden gegeven door de tennisschool. In deze clinics kunnen jong en oud kennismaken met de tennissport door het oefenen van de eerste slagen. Elk half uur kan iedereen deelnemen aan de tennisclinics. Dus vergeet niet om in je tenniskleren te komen.
Geen racket? Geen probleem. Ze zijn beschikbaar bij de clinic.

Ballenkanon; verschillende oefenvormen om kennis te maken met tennis voor jong en oud, inclusief Rackettesten

Gedurende de hele open dag zal er een ballenkanon opgesteld staan, die non-stop ballen kan aangeven. Iedereen die het leuk vindt om hierop te oefenen, kan hieraan meedoen. Ook hierbij zullen vrijwilligers en tennistrainers aanwezig zijn om te assisteren. Het ballenkanon is heel geschikt om de technieken, geleerd in de clinic, te oefenen en te verfijnen. Het ballenkanon is heel geschikt om de in de tennisclinic geleerde technieken te oefenen en te verfijnen.
In samenwerking met TennisDirect organiseren we bij het ballenkanon de mogelijkheid om rackets te testen. Op de baan staat een tafel met een uitgebreide collectie van testrackets. Ben je toe aan een nieuw racket of wil je gewoon een ander racket uitproberen, grijp dan nu je kans! Het testen van de rackets mag uitsluitend en alleen op baan bij het ballenkanon  gebeuren, we rekenen erop dat iedereen zich aan deze restrictie houdt.

Schminken en tekenen

Voor de allerkleinsten is er ook de mogelijkheid je te laten schminken in je favoriete dier of held. Of kom tekenen aan de tafel bij Toddie Sports.

Toddie Sports

Toddie Sports is het eerste professionele sportprogramma gericht op kinderen van 3 tot 6 jaar. Het programma richt zich op het ontwikkelen van basismotorieken voor elke gewenste sport. Daarnaast biedt het programma leervaardigheden voor het begin van de basisschool.

Het Toddie Sports team zorgt voor een veilige, sociale en plezierige omgeving om het optimale uit elk kind te halen.

Het programma:
De leeftijdsgroepen die Toddie Sports aanbiedt:
3-4 jaar – Het aanleren van de beginselen van bewegen
4-5 jaar – Het aanleren van sport-gerelateerde bewegingen
5-6 jaar – Het kiezen van een specifieke sport  

Het doel van het Toddie Sports programma is om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten (o.a. tennis) en om hen een voorsprong te geven op motorisch en sociaal gebied. Daarnaast leert Toddie Sports de kinderen om met plezier te bewegen. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zelfvertrouwen en zullen ze met een positieve blik naar sport kijken.  

Op de open dag kunt u een Toddie Sports les bekijken of meedoen. De Toddie Sports lessen starten om 11:15 of 12.15 uur.

Toddie Sports is een onderdeel van tennisschool Y4Tennis. Y4Tennis is de tennisschool waar TVDR mee samenwerkt. Wilt u meer weten van Toddie Sports raadpleeg dan de informatie op de site: www.toddiesports.com

Verenigingsinformatie door verschillende commissies

Tijdens de open dag zullen er veel verschillende vrijwilligers aanwezig zijn, om van alles te vertellen over de vereniging. O.a. het WhoZnext team kan alles vertellen over de activiteiten die dit jonge team organiseert voor alle kinderen tot ongeveer 18 jaar.

Ook zal de tennisschool (Y4Tennis) aanwezig zijn om van alles te vertellen over de mogelijkheden om tennislessen te volgen. Een bijkomende voordeel is dat de hoofdtrainer in 2013 is gekozen tot tennistrainer van het jaar.  

Rondleiding door Dekker Zoetermeer; het complex waarin TVDR is gevestigd

Naast tennis, heeft Dekker Zoetermeer nog veel meer te bieden. Zo zijn er naast de 10 buitenbanen, ook 12 binnenbanen beschikbaar. Naast de tennisbanen, heeft Dekker Zoetermeer ook squashbanen, een fitnesscentrum (FitforFree), 16 moderne bowlingbanen, een poolcentrum en een groot vergadercentrum.

Hiernaast beschikt Dekker Zoetermeer over drie restaurants. Naast een sportbar / restaurant, beschikt Dekker Zoetermeer ook over een Dine&Dance restaurant en een luxe restaurant (Le Elephant).

Leden van krijgen TVDR flinke korting op het reserveren van tennisbanen, squashbanen, bowlingbanen of het poolcentrum. Deze kortingsmogelijkheid heet “Last Minute Club”. Voor meer informatie: http://www.dekkerzoetermeer.nl/php/tennis.php.

Qua faciliteiten is Dekker Zoetermeer van alle gemakken voorzien. Zo zijn er o.a. ruime kleedkamers, inclusief gratis sauna beschikbaar voor iedereen. Parkeren kan voor de deur op één van de 550 parkeerplaatsen.

Tijdens de open dag kan iedereen kennismaken met alle bovenstaande mogelijkheden van Dekker Zoetermeer. Om 11:00 uur en 12:00 uur zullen er rondleidingen starten vanaf de sportbar. Deze rondleidingen door het gehele complex duren ongeveer 15-20 minuten.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar


Ogenblik a.u.b. ...