Leden TVDR

Ook de huidige leden van TVDR zijn op zondag 20 maart van harte welkom. Samen met alle vrijwilligers en overige leden, willen wij iedereen op deze dag opnieuw kennis laten maken met de gravelbanen. Het groundsteam van Dekker Zoetermeer is druk in de weer om de banen er ook dit jaar weer netjes bij te leggen.

 

Lees de onderstaande activiteiten goed en profiteer van een prachtige kortingsbon bij het aanbrengen van een nieuw lid.

Tennis met een kennis; nodig een kennis uit, maak 'm lid en ontvang een kortingsbon van 30%

Tijdens deze open dag organiseren wij een spectaculaire ledenwerving, waarvan ook u kunt profiteren. Ook dit jaar heeft de tennisvereniging een mooi aanbod voor alle leden. Maak iemand lid van onze tennisvereniging en profiteer daar zelf ook van.

Breng je een nieuw lid aan, dan ontvang je een cadeaubon t.w.v. 30% van de netto contributie van dat nieuwe lid. Als je het nieuwe lid zodanig begeleid, dat hij voldoende tennispartners kan vinden en dus lid blijft, verdien je het jaar daarop nogmaals een cadeaubon t.w.v. 30% van zijn/haar netto contributie in dat jaar. Voor het aanbrengen van een seniorlid kan dat oplopen tot meer dan €50,--  ̽.

De cadeaubon is te besteden binnen het Dekker Zoetermeer complex aan je contributie, activiteiten, een etentje of consumpties.

 

Om je te helpen om iemand lid te kunnen maken van onze tennisvereniging, organiseren wij, in samenwerking met onze tennisschool Y4Tennis een "Tennis met een kennis: Gratis tennisles".

“Tennis met een kennis: Gratis tennisles”

Tijdens deze tennisles op de open dag kun je samen met de kennis een tennisles volgen en hem of haar zo enthousiast maken voor tennis. Jij bent natuurlijk tijdens die les, onder leiding van de tennisleraar, het tennismaatje voor je kennis.  Na de tennisles staat er koffie of limonade klaar en misschien wel iets lekkers. Mocht je kennis lid worden van onze vereniging, dan profiteer je van de wervingsactie.

 

Niet alleen jij profiteert van het aanbrengen van je kennis, ook de kennis zelf kan profiteren van een aantrekkelijke korting tijdens de open dag. Wordt de kennis lid op de open dag dan kan hij/zij profiteren van de volgende korting op het lidmaatschap:

LIDMAATSCHAP* VAN VOOR
Senior 173,00 138,00
Junior 103,00 82,00
Jeugd 86,00 68,00
Mini ex KNLTB 36,00 28,00
Mini incl KNLTB 61,00 48,00
Daglid** 103,00 51,50

 

Wordt de kennis lid van onze vereniging, in combinatie met 12 tennislessen bij Y4Tennis, dan krijgt hij/zij 30% korting op de contributie. Beslist je kennis voor tennisles op de open dag dan krijgt hij/zij nog eens 10 % van de tennisschool op het lesgeld. De korting voor nieuwe dagleden geldt voor het eerste en het tweede lidmaatschapsjaar.

 

Met deze kortingsactie profiteert iedereen. Maak onze tennisvereniging nog gezelliger en nodig nu een familielid, een kennis, een buur, een vriend(in), enzovoort uit om kennis te maken met onze tennisvereniging. Voor een gratis tennisles tussen 11:00 uur en 13:00 uur zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in “voor 15 maart” via opendag@tvdr.nl en doe samen met een kennis gratis mee met een tennisles van onze tennisschool. Een paar dagen voor de open dag ontvangt u het ingeplande tijdstip van de tennisles. Dit is in ieder geval op zondag 20 maart tussen 11:00 uur en 13:00 uur.

 

Inschrijven voor “Tennis met een kennis: Gratis tennisles”? Stuur een email naar opendag@tvdr.nl met de volgende gegevens:

  • Je naam + emailadres

  • Naam van je kennis  + emailadres + leeftijd

 

Al je andere familie, kennissen, vrienden, enzovoort zijn natuurlijk ook uitgenodigd om kennis te maken met onze tennisvereniging. Ook voor hen is een leuk programma samengesteld.

 

Klik hier voor alle voorwaarden rondom de spectaculaire kortingen op de open dag.

Klik hier voor alle voorwaarden rondom de kortingsbon van 30% korting.

Klik hier voor alle voorwaarden rondom de extra korting bij lid + tennisles.

Rackettesten bij het ballenkanon NIEUW

In samenwerking met TennisDirect organiseren we op baan 2 bij het ballenkanon de mogelijkheid om rackets te testen. Op de baan staat een tafel met een uitgebreide collectie van testrackets. Ben je toe aan een nieuw racket of wil je gewoon een ander racket uitproberen, grijp dan nu je kans! Het testen van de Rackets mag uitsluitend en alleen op baan 2 gebeuren, we rekenen erop dat iedereen zich aan deze restrictie houdt.

Start van het seizoen training; voor het eerst weer het gravel op

De tennisschool organiseert voor onze leden een start-van-het-seizoen training. In deze training kan iedereen weer even kennismaken met de gravelbanen. De trainingen starten om 11:00 uur, 11:30 uur, 12:15 uur en 12:45 uur. Wil je gegarandeerd plek hebben dan moet je je opgeven voor de training via Y4tennis@me.com, onder vermelding “start seizoentraining” Daarnaast is er ook plek om gewoon op de dag zelf binnen te lopen en mee te doen. We zullen dan ons best doen je in een groepje te plaatsen. Iedereen is welkom om mee te doen.

Jongste kinderen - Ouder clinic; gezellige clinic met onze allerkleinste leden vanaf groep 3 basisschool.

Op de open dag organiseert Y4tennis speciaal voor de jongste spelers ouder-kind clinic tussen 10.00 en 11.00 uur.

 

Voor dit gezellige evenement mag je je vader, moeder, opa, oma, oom, tante of een andere volwassene uitnodigen om met jou een leuke clinic te beleven.

Ook al tennis je nog niet zo lang, schrijf je gewoon in. De ouder-kind clinic is bedoeld voor iedereen!

 

Na de clinic is er tijd om je te laten schminken of lekker te tekenen aan een tafel. Effe geen tennis maar wat anders!

Heb je zin om mee te doen ? Nodig dan iemand uit en geef je snel op! Je kunt je inschrijven via e-mail of via het inschrijfformulier dat door de trainers wordt uitgedeeld . Wij kijken er al erg naar uit en hopen dat jullie je allemaal zullen inschrijven.

 


 

Voor meer informatie over de open dag kunt u een e-mail sturen naar .


Ogenblik a.u.b. ...