Wekelijkse activiteiten

Ballenkanon

Elke maandagavond wordt er, vanaf 19.30 tot 21.00 uur, op één van de buitenbanen een ballenkanon opgesteld. Onder toezicht van een vrijwilliger kunt u gebruik maken van dit toestel. Een ballenkanon is een zeer geschikt hulpmiddel om uw techniek te verbeteren. Immers de bal wordt door het kanon exact op dezelfde hoogte, snelheid en lengte (in te stellen door de vrijwilliger) aangespeeld. Mooie van dit evenement is dat een ieder op zijn/haar niveau kan deelnemen en zelf kan bepalen hoe lang je hieraan wilt deelnemen.

Rackettrekken voor koppels

 

Dinsdag

Aanvang 13:30 uur. Iedere dinsdagmiddag is er rackettrekken voor koppels. Je komt met z'n tweetjes en je speelt tegen drie andere koppels. Er worden drie rondes gespeeld van 45 minuten.

Contactpersoon is:

Peter Kriek, tel. 06-44222651.

 


 

Rackettrekken (senior-leden)

Bij rackettrekken worden de pasjes van elke deelnemer op de tafel gelegd en aan de hand van de pasjes word er een indeling gemaakt en gespeeld. Indien men te laat is voor een eerste ronde (of er zijn meer deelnemers dan baancapaciteit) komt men in de volgende ronde aan de beurt. Het kan dan voorkomen dat iemand uit de eerste ronde een spelperiode pauze heeft. Op woensdag- en vrijdagochtend is het rackettrekken van 9.30 uur tot 11.30 uur en wordt er 4x een half uur gespeeld.

Contactpersonen: Hanneke Nietzman, tel. 06-28404869, en Peter Kriek, tel. 06-44222651.

Dagtoernooi

Elke eerste woensdag van de maand wordt er een dagtoernooi georganiseerd dat begint om 09:00 uur. Dit toernooi is specifiek voor de dagleden.

Ranglijst

 

Vrijdagochtend

De vrijdagochtendranglijst is van 9:30 tot 11:30. Contactpersoon is Peter Kriek, tel. 06-44222651

 

 

Vrijdagavond

De ranglijstcompetitie is terug op de vrijdagavond. Inschrijven kan via de website of via een inschrijflijst op het bord boven de afhangcomputer.

 

Piramidespel

Elke dag

Het piramide spel is nieuw binnen TVDR. Het spel is gebaseerd op een laddercompetitie en er kan gespeeld worden in verschillende piramides. Voordeel van dit spel, is dat het altijd gespeeld kan worden, binnen de afhangtijden van de vereniging.

 

Meer informatie over het Piramidespel vind je op deze pagina.

Direct naar de pagina van de tennis piramide? Klik dan hier.

 

Senioren instuif

Voor alle senioren leden die een ochtendje gezellig willen tennissen organiseert Y4Tennis een Senioren instuif! Geen inschrijving nodig!! Kom langs en u kunt meedoen.
Dit kunt u verwachten:

  • 1,5 uur tennissen (1 uur training en 30 min wedstrijden spelen)
  • Een drankje na afloop
  • Blessure preventie informatie
  • Gezelligheid
  • Professionele begeleiding

Elke maandagochtend van 11.00 uur tot 12:30 uur. Deelname is €7,- incl. drankje. Er zullen geen lessen plaatsvinden in de schoolvakantieweken.

Overig

Naast deze wekelijkse activiteiten worden er ook regelmatig toernooien georganiseerd voor onze seniorleden, vaak gekoppeld aan een thema. Denk daarbij aan het openingstoernooi (HOT), het wijntoernooi en andere. Houd hiervoor de info op website in de gaten.
Klik hier om naar de evenementenkalender te gaan


Ogenblik a.u.b. ...