The Hague Open 2016

Binnenkort is het alweer zover! Van 25 t/m 31 juli vindt The Hague Open 2016 plaats op de legendarische Mets Tennisbanen in Scheveningen en TennisDirect is partner van dit prachtige evenement. Nederlands beste tennissers nemen het op tegen internationaal toptalent (vier top-100 spelers) op The Hague Open. Met onder andere Haase, Sijsling, de Bakker, Huta Galung, van Rijthoven en Griekspoor is Nederland sterk vertegenwoordigd. Maar ook naast de baan is er voor jong en oud volop te beleven. Zo vinden er de hele week door gratis tennisclinics plaats in het ABN AMRO Talent Park en treden er na afloop van het avondprogramma dagelijks artiesten op bij het gezellige horecaplein.
De 24e editie beloofd een heerlijk zomers tennisfeest te worden! Kijk voor meer informatie op: http://thehagueopen.nl/

TennisDirect is ook dit jaar weer partner van The Hague Open en daarom nodigen wij de leden van jullie vereniging graag uit voor dit evenement. Wij hebben op dit moment nog een aantal kaarten voor maandag (25 juli) tot en met vrijdag (29 juli). Ben je geïnteresseerd in gratis kaartjes? Mail dan snel naar  en meld hierbij het aantal kaarten én de dag dat je graag naar Scheveningen komt. Belangrijk om te weten; OP = OP !

We zien jullie graag in Scheveningen en loop dan zeker even langs in onze verkoopstand want ook nu hebben we weer veel SALE artikelen bij ons!

UPDATE: 

Door het enorme enthousiasme waarmee gereageerd is op deze actie zijn alle gratis kaarten vergeven.
Bent u enthousiast geworden over dit evenement en wilt u toch nog aanwezig zijn?
Koop dan hier uw kaarten. Vul hier de kortingscode “TD2016” in en ontvang 50% korting.  


Ogenblik a.u.b. ...