Open dag 2018

Ook dit jaar organiseert Tennisvereniging Dekker Rokkeveen (TVDR), in samenwerking met tennisschool Y4Tennis, weer een spetterende open dag. 

Op zondag 25 maart, tussen 10:00 uur en 13:00 uur, is iedereen welkom om te komen sfeerproeven bij onze vereniging. Veel vrijwilligers zullen klaarstaan om jong en oud te enthousiasmeren voor de tennissport bij TVDR. Naast een grote groep vrijwilligers, zal ook de tennisschool aanwezig zijn tijdens de open dag. De tennisschool zal o.a. een aantal clinics verzorgen voor jong en oud.

Acties

Tijdens de open dag begroeten we ook graag onze huidige leden. Ben je minimaal één jaar lid, en breng je een nieuw lid aan, dan verdien je een cadeaubon* ter waarde van 25% van het lidmaatschapsgeld van het aangebrachte lid. Deze cadeaubon is te besteden bij Dekker Zoetermeer in het huidige lidmaatschapsjaar. Lees hier de voorwaarden.

Wil je je aanmelden als lid? Dan zijn onze vrijwilligers er om je te helpen bij het invullen van het aanmeldingsformulier, onder het genot van een kopje koffie met appelgebak

Word je lid van TVDR en neem je ook gelijk 12 tennislessen bij onze tennisschool Y4Tennis, dan ontvang je 30% korting* op je lidmaatschap van dit jaar. Lees hier de voorwaarden.

*) beide acties zijn niet met elkaar te combineren

Programma

Het programma van de hele dag, voor zowel leden als niet-leden, is hieronder samengevat. Mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden wij die heel graag. Stuur snel een e-mail naar !


 

PROGRAMMA OPEN DAG 2018
Zondag 25 maart

Tijd/Baan 1 2 3 Binnenbaan 1 5 6
9:00

World Tour
(verenigingsactiviteit)

9:30
10:00
10:15

Clinic

Clinic

Ballenkanon
doorlopend
oefeningen
+
Racket testen

 

 


Pauze

 

 

10:30  
10:45

Clinic

Clinic

11:00  
11:15

Clinic

Clinic

Toddie Sports demo/meedoen

11:30  
11:45

Pauze

Pauze

 
12:00

Clinic

Clinic

Pauze

   
12:15

Toddie Sports demo/meedoen

   
12:30

Clinic

Clinic

     
12:45      
13:00
13:15
13:30

HOT
Het OpeningsToernooi

 
 
 
 
17:30


Clinic van onze tennisschool Y4Tennis

Gedurende de hele open dag zullen er om het half uur clinics worden gegeven door de tennisschool. In deze clinics kunnen jong en oud kennismaken met de tennissport door het oefenen van de eerste slagen. Elk half uur kan iedereen deelnemen aan de tennisclinics. Dus vergeet niet om in je tenniskleren te komen.
Geen racket? Geen probleem. Ze zijn beschikbaar bij de clinic.

Ballenkanon en racket testen

Gedurende de hele open dag zal er een ballenkanon opgesteld staan, die non-stop ballen kan aangeven. Iedereen die het leuk vindt om hierop te oefenen, kan hieraan meedoen. Ook hierbij zullen vrijwilligers en tennistrainers aanwezig zijn om te assisteren. Het ballenkanon is heel geschikt om de in de tennisclinic geleerde technieken te oefenen en te verfijnen.
In samenwerking met TennisDirect organiseren we bij het ballenkanon de mogelijkheid om rackets te testen. Op de baan staat een tafel met een uitgebreide collectie van testrackets. Ben je toe aan een nieuw racket of wil je gewoon een ander racket uitproberen, grijp dan nu je kans! Het testen van de rackets mag uitsluitend en alleen op de baan bij het ballenkanon gebeuren, we rekenen erop dat iedereen zich aan deze restrictie houdt.

Ouder-kind clinic

Op de open dag organiseert Y4Tennis speciaal voor de jongste spelers een ouder-kind clinic tussen 10.00 en 11.00 uur. Voor dit gezellige evenement mag je je vader, moeder, opa, oma, oom, tante of een andere volwassene uitnodigen om met jou een leuke clinic te beleven. Ook al tennis je nog niet zo lang, schrijf je gewoon in. De ouder-kind clinic is bedoeld voor iedereen! Na de clinic is er tijd om wat limonade te drinken en je te laten schminken, en kun je lekker tekenen aan een tafel. Effe geen tennis maar wat anders! Heb je zin om mee te doen? Nodig dan iemand uit en geef je snel op! Je kunt je inschrijven via e-mail of via het inschrijfformulier dat door de trainers wordt uitgedeeld. Wij kijken er al erg naar uit en hopen dat jullie je allemaal zullen inschrijven.

Toddie Sports

Toddie Sports is het eerste professionele sportprogramma gericht op kinderen van 3 tot 6 jaar. Het programma richt zich op het ontwikkelen van basismotorieken voor elke gewenste sport. Daarnaast biedt het programma leervaardigheden voor het begin van de basisschool.

Het Toddie Sports team zorgt voor een veilige, sociale en plezierige omgeving om het optimale uit elk kind te halen.

Het programma:
De leeftijdsgroepen die Toddie Sports aanbiedt:
3-4 jaar – Het aanleren van de beginselen van bewegen
4-5 jaar – Het aanleren van sport-gerelateerde bewegingen
5-6 jaar – Het kiezen van een specifieke sport   

Het doel van het Toddie Sports programma is om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten (o.a. tennis) en om hen een voorsprong te geven op motorisch en sociaal gebied. Daarnaast leert Toddie Sports de kinderen om met plezier te bewegen. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zelfvertrouwen en zullen ze met een positieve blik naar sport kijken.  

Op de open dag kunt u een Toddie Sports les bekijken of meedoen. De Toddie Sports lessen starten om 11:15 of 12.15 uur.

Toddie Sports is een onderdeel van tennisschool Y4Tennis. Y4Tennis is de tennisschool waar TVDR mee samenwerkt.
Wilt u meer weten van Toddie Sports raadpleeg dan de informatie op de site: www.toddiesports.com

Schminken en kleuren

Voor de allerkleinsten is er ook de mogelijkheid je te laten schminken in je favoriete dier of held. Of maak een mooie kleurplaat aan de tafel bij Toddie Sports.

Verenigingsinformatie 

Tijdens de open dag zullen er veel verschillende vrijwilligers aanwezig zijn, om van alles te vertellen over de vereniging. O.a. het WhoZnext team kan alles vertellen over de activiteiten die dit jonge team organiseert voor alle kinderen tot ongeveer 18 jaar.

Ook zal de tennisschool (Y4Tennis) aanwezig zijn om van alles te vertellen over de mogelijkheden om tennislessen te volgen. Een bijkomende voordeel is dat de hoofdtrainer in 2013 is gekozen tot tennistrainer van het jaar.  

Rondleiding door Dekker Zoetermeer

Naast tennis, heeft Dekker Zoetermeer nog veel meer te bieden. Zo zijn er naast de 10 buitenbanen, ook 12 binnenbanen beschikbaar. Naast de tennisbanen, heeft Dekker Zoetermeer ook squashbanen, een fitnesscentrum (Fit For Free), 16 moderne bowlingbanen, een poolcentrum en een groot vergadercentrum.

Hiernaast beschikt Dekker Zoetermeer over drie restaurants. Naast een sportbar / restaurant, beschikt Dekker Zoetermeer ook over een Dine&Dance restaurant en een luxe restaurant (Le Elephant).

Leden van krijgen TVDR flinke korting op het reserveren van tennisbanen, squashbanen, bowlingbanen of het poolcentrum. Deze kortingsmogelijkheid heet “Last Minute Club”. Voor meer informatie: http://www.dekkerzoetermeer.nl/php/tennis.php.

Qua faciliteiten is Dekker Zoetermeer van alle gemakken voorzien. Zo zijn er o.a. ruime kleedkamers, inclusief gratis sauna beschikbaar voor iedereen. Parkeren kan voor de deur op één van de 550 parkeerplaatsen.

Tijdens de open dag kan iedereen kennismaken met alle bovenstaande mogelijkheden van Dekker Zoetermeer. Om 11:00 uur en 12:00 uur zullen er rondleidingen starten vanaf de sportbar. Deze rondleidingen door het gehele complex duren ongeveer 15-20 minuten.

HOT

Vanaf 13.30 uur is het HOT: Het OpeningsToernooi!

Klik hier voor meer informatie.


Ogenblik a.u.b. ...