Workshop beleidsplan

Beste (tennis)vrienden,

 

Help ons om onze vereniging nog beter en leuker te maken

Graag willen we met jou in gesprek gaan over hoe we onze vereniging nog beter en nog leuker kunnen maken, zodat we allemaal met veel plezier kunnen blijven tennissen en deel kunnen nemen aan de gezamenlijke activiteiten.

Daarom organiseren we op maandag 8 oktober een bijeenkomst om te bepalen waar we naar toe willen met onze vereniging. We hebben de afgelopen tijd gezien hoe leuk onze verenging kan zijn. Kortom, hoe leuk wij het met elkaar kunnen hebben. Dat is andere tennisverenigingen ook opgevallen! We willen deze verbetering graag doorzetten.

 

Jullie inbreng gebruiken we voor ons nieuwe beleidsplan

Om te beginnen: de vereniging dat zijn wij, met zijn allen. We hebben elkaar nu en in de toekomst nodig om een fijne vereniging te blijven. Die fijne vereniging ontstaat niet vanzelf. Daarvoor maken we afspraken met elkaar waar we tijd, energie en geld in steken. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als ledenwerving- en behoud, activiteiten voor onze jongste leden en voor de seniorleden, ons selectieprogramma, etc. Onze vrijwilligers helpen vervolgens hard om hier het beste uit te halen voor ons allemaal.

 

Schrijf je in via om op 8 oktober van 20:00 – 22:00 mee te praten

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een workshop waarin we de uitgangspunten voor ons nieuwe beleidsplan samen met jullie vaststellen. De workshop wordt begeleid door de KNLTB. Iedereen is welkom en iedereen kan een waardevolle bijdrage leveren voor het nieuwe beleidsplan. Dus denk niet: ik tennis te weinig, ik ben te jong of te oud of ik weet niet wat er allemaal bij komt kijken. Het gaat er om wat jíj wilt van de vereniging.  Je bent van harte welkom om mee te denken en het verplicht je verder tot niets.

 

Wil je meer weten? Bel me: 06-51463551 of mail me:

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen/opmerkingen/toevoegingen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

namens het bestuur van Tennis Vereniging Dekker Rokkeveen

Frank van der Linden

Voorzitter a.i.

06-51463551


Ogenblik a.u.b. ...