TVDR Nieuwjaarstoernooi en -borrel

Onze vereniging timmert hard aan de weg om een club te worden waar alle leden zich thuis voelen. Geen beter moment om dat uit te bouwen dan aan het begin van het nieuwe jaar! Kom daarom zondag 6 januari naar het Nieuwjaarstoernooi, georganiseerd door de vereniging.

Aansluitend bieden TVDR, Tennisschool Y4Tennis en Dekker Zoetermeer een Nieuwjaarsborrel aan.

Het Nieuwjaarstoernooi begint om 13.30 uur en is voor alle seniorleden. Afhankelijk van het aantal deelnemers duren de wedstrijden 2 x 45 minuten of 3 x 30 minuten, met steeds 30 minuten pauze. Voor de winnaars zijn er prijzen.
De kosten voor deelname aan het toernooi zijn €10,- per persoon. Aanmelden kan tot 31 december 2018 door een mail te sturen naar crs@tvdr.nl. De organisatie maakt de indeling.

De Nieuwjaarsborrel vangt aan om 16.00 uur. TVDR, Tennisschool Y4Tennis en Dekker Zoetermeer bieden een hapje en een drankje aan. Kom kennis maken met onze nieuwe voorzitter Peter Carton, en overige bestuursleden en vrijwilligers. En ontmoet andere leden met wie je in ieder geval een ding deelt: het plezier in tennis! De Nieuwsjaarborrel is uiteraard ook te bezoeken als je niet meedoet aan het toernooi. Aanmelden voor de borrel is niet nodig.

Tot 6 januari!

Nicoline en Hanneke


Ogenblik a.u.b. ...