WhoZnext Jeugdraad


Coole Koele Kersttoernooi

Beste jeugdleden!!!

Sinterklaas heeft het zo druk dat hij de kerstman heeft ingeschakeld!
Wil jij op een gezellige manier de vakantie in? Doe dan mee met het coole koele kersttoernooi!

Op zondag 20 december organiseren wij (het WhoZnext team) het coole koele kersttoernooi!
Het is voor alle jeugdleden tot en met 15 jaar! Om 10:00 beginnen we binnen op de binnenbanen van Dekker Zoetermeer en zien we je bij baan 3.
We gaan dan allemaal leuke spelletjes doen en kleine wedstrijdjes.

Om 13:00 uur is het coole koele kersttoernooi voorbij.

Dusssss schrijf je nu snel in voor 13 december a.s. via  !!!

Met coole groeten van het whoznext team!! :D

P.S. vergeet je tennisracket en kerstmuts niet mee te nemen!


 

Kids Fun Day was zeer geslaagd! 

 

Het WhoZnext team, de ouders en kinderen hebben het naar hun zin gehad op zaterdag 4 juli. Het was voor het WhoZnext team een geslaagde eerste activiteit waar ruim 30 kinderen aan meededen. Ze waren niet droog maar nat terug gekomen.

We hopen dat u genoten heeft! 

Voor alle foto's, ga naar het fotoalbum van de tennisvereniging!


Kids Fun Day op zaterdag 4 juli 

Beste jeugdleden,

Op zaterdag 4 juli organiseert het WhoZnext team van TVDR weer een dag vol leuke (tennis)activiteiten! Namelijk de “Kids Fun Day”! We gaan die dag wedstrijdjes spelen op eigen niveau, lekker lunchen en met goed weer ook nog een leuke wateractiviteit doen! Dus neem voor de zekerheid droge spullen mee.

We verzamelen zaterdag 4 juli, om 10:30u en het duurt tot ongeveer 16:00u. Het is voor alle jeugdleden van ongeveer 6 tot en met 16 jaar!

We hopen dat het weer een gezellige dag wordt met zoveel mogelijk deelnemers!

Meld je voor 27 juni aan via WhoZnext@tvdr.nl of via het inschrijfformulier, dat je krijgt van je trainer, of ligt bij de brievenbus. Vul het formulier in en stop deze in de WhoZnext-brievenbus in de gang van Dekker Zoetermeer!  

We hopen jullie daar allemaal te zien met een goed humeur en lekker weer! 

Groetjes van het WhoZnext team, 

Casper, Joeri, Danny, Annemaj, Jay en Lyse


 

TVDR & Y4Tennis Pieten Toernooi 

Wat was het een groot tennisfeest!! Ga voor alle foto's naar het Picasa album van de vereniging!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Let's Have Fun Day! 

De Let's Have Fun Day was zeer geslaagd. Ga voor alle foto's naar het Picasa album van de vereniging!

 

 

WK toernooi was gezellig

Met de aanloop naar het WK hebben wij, het WhoZnext team een bijzonder toernooi georganiseerd. Wij hebben niet gevoetbald maar getennist. Het was een succesvol, gezellig en geslaagd toernooi. Kinderen speelden wedstrijdjes en vertegenwoordigden daarmee hun eigen land. Bijvoorbeeld Brazilië, Spanje of Nederland. Maar we hebben ook met dit toernooi iets speciaals gedaan. Er was een onderdeel waar je je papa of mama mee kon nemen. Je had de kans om met je papa of mama te tennissen en de rest te verslaan. Dit is een groot succes geweest. En dat gaan wij zeker nog een keer doen.

Verder is het niet met de wedstrijdjes zelf erg gezellig en sportief geweest maar ook naast de baan en tussen de wedstrijdjes door. Er werden spelletjes werden gespeeld, zoals rond om de baan en lijnen tikkertje. De kids hebben hier ook erg van genoten. En het was ook heerlijk weer om te tennissen. Door dit alles is het een hele mooie dag geworden, en gaan we vast zo snel mogelijk nog zo’n gezellig toernooi organiseren.

Sportieve Tennisgroeten,

WhoZnext

Alle foto's van het toernooi zijn te vinden op het Google+ account van TVDR!


WhoZnext team 2013

Ook dit jaar is het WhoZnext team iets aangepast. Het onderstaande team zal onder leiding van Tim van Dorst alle jeugdtoernooien organiseren. Het team is bereikbaar via

WhoZnext team TVDR:
Mandy de Knegt
Milou van der Klift
Jesper van Leeuwen
Nilesh Badal
Kay van der Vliet


Zoete Zomer Toernooi Tennisvereniging Dekker Rokkeveen Zondag 7 juli 2013

Voor de één begint de zomer als ze lekker lui op het strand hebben kunnen liggen, voor de tennisjeugd van Dekker Zoetermeer is de zomer pas echt begonnen na het Zoete Zomer Toernooi. Na de lunch - op het heetst van de dag - verzamelde de jonge tennissers tot 17 jaar zich afgelopen zondag op het zonovergoten terras van Tennisvereniging Dekker Rokkeveen.

En als je denkt dat alleen voetballers zich uitdossen in de tenues van hun helden, dan kom je er bedrogen uit. De nieuwste tenues van  Rafael Nadal, Roger Federer, Maria Sharapova en Ana Ivanovic zijn gewoongoed bij de tennisjeugd.

Iedereen speelt drie speelrondes die afgewisseld worden door drie spelrondes. Tussendoor wordt er voor de nodige zoetigheid gezorgd in de vorm van suikerspinnen, snoepgoed en drinken, heel veel drinken. Want de zon deed vandaag zijn uiterste best om er echt een zomer toernooi van te maken. De tweede spelronde was het onvermijdelijke spel met de waterballonnen. Tja, en dan vraagt de leiding van WhoZnext er natuurlijk om zelf het doelwit te worden.

Door: Alain Rees
WhoZnext TVDR
Waterballonnenspel
Alle deelnemers
 

 


Pepernotentoernooi jeugd

Op zaterdag 26 november hebben de WhozNext  team van T.V. Dekker Rokkeveen en T.V. Seghwaert gezamelijk een  pepernotentoernooi gehouden.

Het was een erg gezellige dag. Naast allemaal  leuke wedstrijden, zijn de twee beste tennispieten van Spanje op bezoek  geweest. Voor foto's, ga  naar de picasa van de jeugdraad!
Bedankt voor het meedoen! WhoZnext team T.V. Dekker Zoetermeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto's

Alle foto's van bijna alle activiteiten staan in het fotoalbum van de tennisvereniging.


 

Openingsfeest 2012 geslaagd!

De foto's van de feestavond staan op de  Picasa van de TVDR.

Volg @TVDR_zoetermeer nu op twitter en blijf op  de hoogte van al het nieuws rond TVDR


Vernieuwde jeugdraad officieel begonnen

De vernieuwde jeugdraad is officieel begonnen.

Onder aanvoering van de begeleiders Judith en Frits Verbaarsschot zal het nieuwe jonge WhoZnext team de taken overnemen van het ervaren WhoZnext team. Evenementen als de jeugdclubkampioenschappen en de uitwisselingen zullen nog even in handen blijven van het ervaren WhoZnext team.

Ervaren team:
Tim van Dorst
Felicia Pohlert

Jonge team:
Mandy de Knegt
Milou van der Klift
Nilesh Badal
Jesper van Leeuwen

De vereniging wenst het nieuwe team veel sterkte toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


Jeugd TVDR tennist met Davis Cup sterren

Een aantal dagen voor de Davis Cup wedstrijd van Nederland tegen Italie, mochten een aantal TVDR-jeugdleden meedoen aan een clinic van de Nederlandse spelers. Het was een zeer geslaagde middag waarbij de TVDR-jeugdleden een clinic kregen van onder andere Haase, de Bakker, Sijsling, Huta Galung en Siemerink.

Voor foto's, klik hier! (met dank aan Peter Carton)


Teambuildingstoernooi

Zaterdag 7 februari was er een gezellige tennismiddag georganiseerd door de jeugdraad. Dit keer stond het versterken van de teambuilding centraal.
Er zijn allerlei spellen gedaan zoals: Het TVDR-spel, een estafette, blikken stapelen, bowlen, blinddoekspellen, voetbal en nog veel meer.

Uiteindelijk heeft het eerste zaterdag meisjesteam met een nipte voorsprong op de nummer 2 gewonnen. De eervolle vermelding van de tweede plaats ging naar het tweede mixteam t/m 10 jaar van de woensdag. Voor de duidelijkheid: Dit waren de jongste deelnemers. De 6 winnaars uit het meisjesteam kregen als beloning een uur gratis bowlen om de teambuilding nog meer te versterken.

Nu maar hopen dat de teambuildingsmiddag heeft gewerkt, en dat iedere deelnemer aan de voorjaarscompetitie met zijn team leuke competitie-weken tegemoet gaat.

Voor foto's, kijk hier.

De winnaars:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dag naar Rottemeren erg geslaagd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemers: Frits, Judith, Linda, Anouschka, lionne, Roxanne, 
                     Tim, Felicia, Hilde, Lianne, Maaike, Sophia, Anouk, Varun,
                     Chaim, Jennifer, Jamie, Fleur, Tim, Jesper, Dimitris, Ruben,
                     Maaike en Sanne!


Ogenblik a.u.b. ...