Beste TVDR-leden,

Op zaterdag 13 en 14 juli vindt de vierde editie van de Zoetermeerse Rayer Cup plaats. Deze editie wordt gespeeld op onze club.

Wat is de Zoetermeerse Rayer Cup?

Dit is een jaarlijks terugkerende evenement, waarbij de vier tennisverenigingen ALTV, TV Buytenwegh, TV Seghwaert en TV Dekker Rokkeveen met een geselecteerde afvaardiging zullen spelen om de Zoetermeerse Rayer Cup. Met tennis op ieder niveau, een BBQ en een feestavond met DJ op zaterdagavond. Kortom hѐt evenement om niet te missen voor jong en oud! In het weekend van 13 & 14 juli zullen de wedstrijden worden gespeeld, met op zaterdag de halve finales en op zondag de troostfinale èn de grote finale (beide bij Tennisvereniging Dekker Rokkeveen).

Waarom wil je hier bij zijn?

Wij spelen op 13 juli de halve finale tegen ALTV, de runner-up van 2018. We spelen op ieder niveau (3 tot en met 8 (40+)) tegen ALTV, met als doel om onze titel te verdedigen. Kom ons aanmoedigen!

We starten deze dag om 10:00 uur. Om 18:00 gaan we BBQ’ en. Wil je ook meedoen met de BBQ? Geef je dan op via zoetermeersecup@gmail.com. De zaterdag sluiten we af met een spetterend feest met DJ Kevin Costa!

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebook pagina van de Zoetermeerse Rayer Cup.

Jouw support en gezelligheid zullen de doorslag geven!
Noteer dus alvast 13 en 14 juli in je agenda!

Met sportieve groeten,

Pauline de Winter, Shira Mes, Guido en Hella van Leeuwen, Friso van Gelderen en Frank van der Linden

Categorieën: Toernooien