De TVDR Clubkampioenschappen 2019 zitten er op!!

Met 93 inschrijvingen, een lichte groei ten opzichte van vorig jaar, hebben we een gezellig toernooi gespeeld.  Met een instapcategorie, een 4+ categorie en alles daartussen was het een breed toernooi, waarbij we konden genieten van beginners tot en met  topspelers.

Ondanks de zomerse aankleding, met op alle banen een Summer look aan de heg,  zat het weer niet echt mee. We konden gelukkig uitwijken naar de mooie binnenbanen van Dekker, zodat we toch alles konden afspelen. Het zonnetje brak uiteindelijk op tijd door, want de meeste finales zijn buiten gespeeld én de prijsuitreiking kon buiten op een zonovergoten terras plaatsvinden.

We feliciteren alle prijswinnaars en in het bijzonder de clubkampioen bij de dames, Annemaj van Leeuwen en de clubkampioen bij de heren, Enzo van der Heijden.

De organisatie bedankt de bar van Dekker voor alle goeie zorgen, de receptie van Dekker voor alle hulp bij het omboeken van buiten- en binnenbanen. En bovenal dank aan alle deelnemers. We hopen jullie allemaal terug te zien bij de clubkampioenschappen van 2020!!

Sportieve groet,

Stephanie, Maaike, Felicia en Kim.