TennisDirect is de algemene sponsor van de vereniging. Voor het Open toernooi van zowel de senioren als ook de jeugd treedt TennisDirect op als subsponsor en ook voor vele andere activiteiten binnen onze vereniging. Speciaal voor TVDR leden worden een paar keer per jaar speciale VIP-koopavonden/dagen georganiseerd waarbij de leden 10% extra korting verkrijgen.

Y4Tennis staat voor passie voor de sport, motivatie om te verbeteren en kennis (PMK). Deze kenmerken uiten zich in elk niveau, zowel prestatieve als recreatieve lessen van beginnende tot top wedstrijdspelers voor alle leeftijden.

Dekker Zoetermeer – dé locatie met de ideale combinatie van sport, entertainment, restaurants en vergadermogelijkheden. De veelzijdigheid in aanbod in combinatie met een gastvrij team maakt Dekker Zoetermeer de perfecte plek voor (sportieve) evenementen, vergaderingen & workshops, bijzondere feestjes zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft, of gewoon een leuke dag uit.

JEBO Zeefdruk & Reklame v.o.f is de leverancier en producent van o.a. stickers, affiches, makelaarsborden, textiel (t-shirts, polo's, sweaters, sportkleding, werkkleding, schorten, vlaggen, paraplu's), tassen, mokken, relatiegeschenken, reklameborden, autobelettering, enzovoorts. JEBO is te vinden aan de Cobaltstraat 45, 2718 RN Zoetermeer.

Bregman accountants neemt zorgen over cijfers uit handen. Directeur Daan Bregman: 'Dit doen wij door een persoonlijke band met onze klanten op te bouwen. Op basis van dat vertrouwen bieden wij een helpende hand bij alle voorkomende keuzes waarvoor een ondernemer komt te staan'.

Dier van Nu is een winkel voor dieren en hun baasjes/verzorgers. Wij streven er naar om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Wij doen elke dag weer ons best onze klanten te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Elke dag weer ontmoeten wij mensen die vol passie over hun huisdier praten, dit is waar je het als dierenwinkel allemaal voor doet! Dier van Nu is te vinden aan de Theresiastraat 106B in Den Haag. Tel: +31 70 38 34 188.

Together in Motion (TiM) Fysiotherapie is o.a. gehuisvest nabij de squashbanen op het Dekker complex. TVDR leden die klachten hebben binnen het bewegingsapparaat, en in het bijzonder de wervelkolom/schouder en sport gerelateerde klachten, kunnen hierover een 10 min (gratis) screening krijgen. Op doordeweekse dagen kunt u terecht tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Voor het maken van een afspraak: zoetermeerscheglaan@timfysiotherapie.nl

De Getrouwe Training & Coaching. Door middel van het implementeren van e-learningprogramma's, het verzorgen van lezingen, masterclasses, training & coaching versterken wij mens en organisatie op gebied van zelfzorg, omgaan met emotie en agressie en diversiteit & inclusie. Wij bieden jou en/of team (organisatie) praktische tips en tools om de regie te behouden in de (veelal) weerbarstige praktijk. Goed voor jezelf zorgen is hierbij essentieel. Vandaar dat zelfzorg voor ons altijd centraal staat.

Sponsorcommissie

TVDR heeft een aantal trouwe sponsors waarvoor de vereniging dankbaar is. Immers, sponsors geven de vereniging meer financiële armslag. Sponsors kunnen zich op verschillende manieren binden aan de vereniging. Denk aan borden langs de tennisbanen, naamsvermelding op toernooiposters, bedrijfspresentatie op de website. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met onze voorzitter Peter Carton (voorzitter@tvdr.nl).

Sponsorplan

TVDR sportief

TVDR speelt in de landelijke en districtscompetitie met circa 200 leden. Deze leden dragen de naam van hun vereniging en sponsors uit in de regio. Jaarlijks organiseert TVDR een aantal toernooien op het tennispark voor tennisliefhebbers uit Zoetermeer en omgeving. 
Goede trainingsfaciliteiten voor de senioren, maar vooral voor de (talentvolle) jeugd zijn aandachtspunten van de vereniging. De tennislessen worden verzorgd door clubtrainers van Tennisschool Y4Tennis. Daarnaast worden mogelijkheden geïnitieerd om de vereniging tennistechnisch op een hoger plan te brengen. 
Een aantal jaren geleden is het idee uitgewerkt om de talentvolle jeugdige tennisser in Zoetermeer de mogelijkheid te geven om via intensieve training zich in de tennissport te manifesteren op regionaal en landelijk niveau. Op termijn geeft dit aan TVDR, de sponsors en gemeente Zoetermeer een grote uitstraling. Een en ander is omschreven in een technisch beleidsplan. Om de jeugd ook de kans te geven in eigen omgeving hun prestaties te tonen is het beleid erop gericht om in toernooi- en competitieverband een goede doorstroming naar de senioren te bevorderen. Voor de topsenioren worden extra trainings- en competitiefaciliteiten gecreëerd om het competitieniveau zodanig hoog te houden, dat de jeugd voor de vereniging behouden blijft. De jeugd krijgt op jeugdige leeftijd de gelegenheid op seniorniveau competitie ervaring op te doen.

Sponsoring

Algemeen

De tennissport wordt beoefend door brede lagen van de bevolking, zowel wat inkomen, beroep en leeftijd betreft. Tennis is een sport voor jong en oud. Daarom vormen de leden van Tennisvereniging Dekker Rokkeveen een zeer interessante doelgroep voor uw bedrijf. Met promotionele activiteiten kunt u hen in een ontspannen en sportieve omgeving bereiken. Door sponsoring laat de sponsor aan zijn omgeving zien dat hij de tennissport een warm hart toedraagt en zijn maatschappelijke betrokkenheid toont.

Doelstelling

TVDR heeft de ambitie in zich om een substantiële financiële en/of materiële bijdrage te verwerven door middel van sponsoring. De goede naam en faam van TVDR, alsmede met haar activiteiten, leveren een positieve bijdrage aan de naamsbekendheid van de sponsor. 
Een bijkomend voordeel voor TVDR is de uitstraling en mogelijkheden van het sportcomplex van Dekker Zoetermeer. Zij kunnen extra sponsors voor de vereniging aantrekken. Sponsoring van verenigingsactiviteiten kan in dit verband worden gezien als verlengstuk en versterking van reclame binnen het complex. Reclame wordt op het complex door meer mensen gezien dan alleen de leden.
Voor de vereniging zijn inkomsten van de sponsors van groot belang. Met de extra inkomsten kunnen plannen worden verwezenlijkt, waardoor het tennisniveau bij de jeugd en de senioren worden verhoogd.

Uitgangspunten sponsoring

De uitgangspunten van sponsoring voor Tennisvereniging Dekker Rokkeveen zijn:

 • Sponsoring vormt een zakelijke overeenkomst
 • Sponsoring moet voor beide partijen iets opleveren
 • Sponsoring moet verenigbaar zijn met de doelstelling van de tennisvereniging
 • Sponsors sluiten in principe een driejarige overeenkomst
 • Sponsorgelden worden in zijn algemeenheid gebruikt om de exploitatie sluitend te krijgen en in het bijzonder voor:
  • organisatie van activiteiten
  • jeugdopleidingsplan
  • extra trainingsfaciliteiten voor de jeugd
  • exploitatie van de minibanen, c.q. aankleding van het terrein bij de minibanen
  • aanschaf van middelen ten behoeve van kids-tennis
Relatiebeheer

Hoewel met iedere sponsor wordt afgesproken welke diensten en publiciteit TVDR levert als tegenprestatie van het sponsorbedrag, zal de vereniging per jaar bezien of er een relatiebijeenkomst georganiseerd wordt met tennis, een hapje en een drankje een en ander in nauw overleg en behoefte van onze sponsoren.
Samen met commissie- en bestuursleden alsmede leden die zich voor gesponsorde activiteiten hebben ingezet, wordt met de aanwezigen het een en ander geëvalueerd.

Sponsortarieven

De genoemde prijzen zijn gebaseerd op sponsoring voor één seizoen. De kosten voor de aanschaf van de materialen en die voor het aanbrengen van de reclame-uiting worden ten laste van de sponsor gebracht omdat de tennisclub niet BTW-plichtig is. De materialen worden aangeschaft bij een door de Tennisvereniging Dekker Rokkeveen geselecteerd bedrijf. In principe kan iedereen sponsor worden van Tennisvereniging Dekker Rokkeveen. Hiervoor krijgt men – naast de naamsvermelding op het gesponsorde materiaal – nog diverse andere uitingsmogelijkheden. De sponsorovereenkomsten worden in principe aangegaan voor 3 jaar. Een contract wordt hiervoor opgesteld. Jaarlijks zal een factuur worden opgemaakt en aangeboden aan de sponsor.