Persoonlijke gegevens


Lidmaatschap

Voor de leeftijd geldt het jaar dat de leeftijd bereikt wordt.
Het TVDR lid ontvangt korting op het lidmaatschap. Klik op de button hieronder voor de voorwaarden van deze promotieactie.

KNLTB gegevens


Tennisles


E-mail

Behalve noodzakelijke persoonlijke correspondentie maken wij alleen bij nieuwsbrieven en clubnieuws van de vereniging gebruik van je e-mailadres. De nieuwsbrief van Dekker Zoetermeer met aanbiedingen, menukaarten, festiviteiten, enz. krijg je maximaal 4 x per jaar toegestuurd. Geef hieronder aan waar je prijs op stelt:


Opmerkingen


Voorwaarden

Leden gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van Tennisvereniging Dekker Rokkeveen (TVDR) zonder daarvoor een vergoeding te claimen. Indien je hiertegen bezwaar hebt, dien je dit kenbaar te maken per e-mail naar secretaris@tvdr.nl.

Persoonsgegevens van de leden worden opgenomen in het adressenbestand van TVDR en worden niet afgestaan aan derden, behalve Dekker Zoetermeer t.b.v. de ledenadministratie en de KNLTB. Zie ook onze privacy policy.

Kinderen jonger dan 16 jaar moeten toestemming hebben van de persoon die de ouderlijke verantwoordelijkheid draagt.

Reglement

De vereniging heeft, in samenspraak met Dekker Zoetermeer, een reglement opgesteld t.a.v. het tennispark en de ledenadministratie. Het reglement van de vereniging vind je hier.