Datum

20 juni 2022

Tijd

20:00 - 21:30

Beste leden van TVDR,

De afgelopen 2 jaar zijn lastige jaren geweest voor onze vereniging. Vanwege de lockdowns hebben we weinig activiteiten kunnen organiseren. Na de lockdowns had Dekker Zoetermeer een tekort aan personeel, waardoor de sportbar niet altijd op de gewenste momenten open was en niet de gewenste kwaliteit kan leveren. Beide situaties hebben tot gevolg gehad dat het aantal leden van TV Dekker Rokkeveen sterk is teruggelopen.

Gelukkig zijn de beperkingen als gevolg van Covid inmiddels verleden tijd en heeft Dekker Zoetermeer het personeelstekort ook opgelost. Tijd dus om weer vooruit te kijken en plannen te gaan maken om van TV Dekker Rokkeveen weer een bloeiende vereniging te maken. Hierover zijn we in gesprek met de directie van Dekker Zoetermeer, maar we willen ook graag in gesprek met de leden van onze vereniging. Daarom nodig we jullie uit om aanwezig te zijn bij een informatieavond over de toekomst van onze vereniging op maandag 20 juni a.s. van 20.00 tot 21.30 uur in één van de vergaderzalen van Dekker Zoetermeer.

Tijdens deze informatieavond zullen ook de algemeen directeur en de sportmanager van Dekker Zoetermeer aanwezig zijn, om hun beeld van de verening met jullie te delen. Bovendien zullen zij tijdens deze avond ook een toelichting geven op het voorstel voor de regeling omtrent de Padelbanen. Helaas zal het gebruik van de Padelbanen door onze leden geen onderdeel worden van ons lidmaatschap, maar in plaats daarvan krijgen leden van TVDR de volgende kortingsregeling:

  • Maandag t/m Vrijdag tot 17:00 uur krijgen leden van TVDR 50% korting op de huur van een Padelbaan
  • Na 17:00 uur en in het weekend krijgen leden van TVDR €5,- korting op de huur van een Padelbaan
  • De korting geldt zowel voor Padel op de buiten- als de binnenbanen
  • De kortingsregeling gaat in zodra de buitenbanen Padel zijn opgeleverd (waarschijnlijk juli).

Het bestuur vindt het jammer dat Padel geen onderdeel van het lidmaatschap is geworden, maar is van mening dat deze regeling op dit moment het maximaal haalbare is.

Een vereniging dat zijn alle leden samen. Alleen samen kunnen we TV Dekker Rokkeveen weer laten groeien en bloeien. Daarom is jouw inbreng van belang! Help ons de vereniging opnieuw vorm te geven en praat mee over de toekomst van TV Dekker Rokkeveen.

Kom naar de informatieavond: Maandag 20 juni a.s. van 20.00 tot 21.30 uur in één van de vergaderzalen van Dekker Zoetermeer (aan de kant van Sweet Lake Italy).

Wij hopen op een grote opkomst!

Met sportieve groeten namens het bestuur van TVDR

Peter Carton
Voorzitter TV Dekker Rokkeveen