Zomerlidmaatschap

Het zomerlidmaatschap is een initiatief van de Zoetermeerse tennisverenigingen ALTV, Buytenwegh, Tennisvereniging Dekker Rokkeveen en Seghwaert. Vanuit onze liefde voor tennis en padel nodig wij alle inwoners van Zoetermeer en omstreken uit om deel te nemen.

Kom deze zomer een balletje slaan op één van de vier verenigingen.

Waarom tennis?

Tennis is bij uitstek corona-proof. Dus dit is hét moment om te ervaren hoe mooi deze sport is. Tennis staat voor gezelligheid, saamhorigheid, sportiviteit en een gezond lijf, en is niet voor niets na voetbal de grootste georganiseerde sport in Nederland.
Iedereen kan zich aanmelden, van jong tot oud. Ook als je nog nooit getennist hebt. We raden je dan wel aan lessen te volgen. Dit kan voor € 25 voor vier lessen. Voor binnensporters een mooie gelegenheid zich buiten voor te bereiden op de heropening van de eigen accommodaties.

Tennisvereniging Dekker Rokkeveen

Wij zijn een zelfstandige tennisvereniging die gebruik maakt van de buitenbanen van tennispark Dekker Zoetermeer. Wij werken nauw samen met Dekker Sport. Bij TVDR maken we plezier met elkaar en bieden we elkaar de uitdaging en de ruimte om beter te worden. We zorgen dat iedereen er zich thuis voelt!

Kijk voor alle voordelen en meer informatie op deze pagina.

Wat kost het?

Voor slechts € 25 (t/m 17 jaar) of € 49 (18 jaar en ouder) kun je t/m 6 september 2020 onbeperkt tennissen. Daarbij krijg je ook een wildcard om op afspraak een keer te spelen bij elk van de andere verenigingen.
Samen met familie of vrienden lid worden is natuurlijk wel zo gezellig! Maar als je alleen lid wordt, zorgen wij ervoor dat je aansluiting vindt bij andere tennissers door het organiseren van verschillende activiteiten.

Speciaal aanbod voor zomerleden om lidmaatschap te verlengen

Maak vóór 1 augustus duidelijk wat je wil met je lidmaatschap!

Er zijn twee mogelijkheden voor jou:

 1. Je stopt je lidmaatschap op 1 september 2020. Je kunt dan nog wel meedoen met de clubkampioenschappen tot en met 6 september.
 2. Je gaat door en wordt seniorlid (de jaarcontributie bedraagt € 184) tot en met 31 december 2021. In dit geval kan je kiezen uit drie verschillende aanbiedingen met veel voordeel.

  Pakket A:

  • Je blijft in ieder geval seniorlid tot en met 31 december 2021 en betaalt de jaarcontributie hiervoor (na 2021 is het lidmaatschap jaarlijks op te zeggen).
  • De rest van 2020 blijf je gratis seniorlid totdat de banen sluiten in november. Je mag dan ook invallen bij de najaarscompetitie als je dat zou willen en de teams invallers nodig hebben.
  • Als seniorlid kan je je opgeven voor ons populaire biertoernooi in november en ons wijntoernooi in december (beide binnen). Voor deze toernooien wordt wel een bijdrage gevraagd, onder andere i.v.m. baanhuur.
  • Je korting in pakket A bedraagt meer dan € 60, naast de voordelen die je al ontvangt als regulier lid (zoals lidmaatschap van de last minute Club van Dekker, t.w.v. € 35,-).

  Pakket B:

  • Dit pakket is gelijk aan pakket A
   Plus:
  • Je combineert dat met lessen in september 2020 of januari 2021 bij Y4Tennis. Eén serie lessen (13 lessen en tweemaal vrijspelen) kost normaal € 318,-, maar jij betaalt € 295,-. Kortom, je krijgt 1 les gratis.
  • Daarnaast mag je gratis deelnemen aan het nieuwjaarstoernooi in 2021 (de bijdrage die we normaliter vragen, heb je dan van ons gekregen).
  • Je totale korting in pakket B bedraagt ruim € 90,-, naast de voordelen die je al ontvangt als regulier lid.

  Pakket C:

  • Dit pakket is gelijk aan pakket A
   Plus:
  • Je combineert het met twee series lessen (start serie 1 in september 2020 en start serie 2 in januari 2021). Je krijgt in beide series 1 les gratis. Je betaalt dus € 295,- per serie in plaats van € 318,-.
  • Daarnaast mag je gratis deelnemen aan het nieuwjaarstoernooi in 2021 en het populaire HOT toernooi in maart 2021 (de bijdragen die we vragen, heb je dan van ons gekregen).
  • Je totale korting in pakket B bedraagt ca. € 125,-, boven de voordelen die je al ontvangt als regulier lid.

  Klik hier voor meer informatie over de voordelen van onze tennisvereniging.

  Graag vernemen wij vóór 1 augustus wat je keuze is. Deze keuze geef je door via info@tvdr.nl. Als we niets van je horen, stopt je zomerlidmaatschap automatisch op 1 september 2020.