Zomerlidmaatschap

Het zomerlidmaatschap is een initiatief van de Zoetermeerse tennisverenigingen ALTV, Buytenwegh, Tennisvereniging Dekker Rokkeveen en Seghwaert. Vanuit onze liefde voor tennis en padel nodig wij alle inwoners van Zoetermeer en omstreken uit om deel te nemen.

Kom deze zomer een balletje slaan op één van de vier verenigingen.

Waarom tennis?

Tennis is bij uitstek corona-proof. Dus dit is hét moment om te ervaren hoe mooi deze sport is. Tennis staat voor gezelligheid, saamhorigheid, sportiviteit en een gezond lijf, en is niet voor niets na voetbal de grootste georganiseerde sport in Nederland.
Iedereen kan zich aanmelden, van jong tot oud. Ook als je nog nooit getennist hebt. We raden je dan wel aan lessen te volgen. Dit kan voor € 39 voor vier lessen. Voor binnensporters een mooie gelegenheid zich buiten voor te bereiden op de heropening van de eigen accommodaties.

Tennisvereniging Dekker Rokkeveen

Wij zijn een zelfstandige tennisvereniging die gebruik maakt van de buitenbanen van tennispark Dekker Zoetermeer. Wij werken nauw samen met Dekker Sport. Bij TVDR maken we plezier met elkaar en bieden we elkaar de uitdaging en de ruimte om beter te worden. We zorgen dat iedereen er zich thuis voelt!

Kijk voor alle voordelen en meer informatie op deze pagina.

Wat kost het?

Voor slechts € 25 (t/m 17 jaar) of € 55 (18 jaar en ouder) kun je t/m 11 september 2022 onbeperkt tennissen. Daarbij krijg je ook een wildcard om op afspraak een keer te spelen bij elk van de andere verenigingen.
Samen met familie of vrienden lid worden is natuurlijk wel zo gezellig! Maar als je alleen lid wordt, zorgen wij ervoor dat je aansluiting vindt bij andere tennissers door het organiseren van verschillende activiteiten.

Zomerlid worden

Wil je deze zomerlid worden bij TVDR? Schrijf je dan in via onderstaande button.