Bij het afsluiten van een nieuw lidmaatschap kunnen er verschillende promotieacties van toepassing zijn. Op deze pagina vertellen we je meer over de voorwaarden van deze promotieacties. 

TEGOEDBON

Heb je het helemaal naar je zin bij TVDR en weet je iemand die ook lid wil worden? Als bestaand lid van TVDR krijg je mooie beloning als je een nieuw lid aanbrengt.

Voorwaarden

 1. Een bestaand lid krijgt een tegoedbon t.w.v. 25% van de netto contributie van dat nieuwe lid. Netto contributie wordt gedefinieerd als de contributie die door het nieuwe lid is betaald in dat jaar (contributie exclusief kortingen geldend voor het nieuwe lid).
 2. De tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig.
 3. Tegoedbonnen kunnen ingewisseld worden om de contributie, activiteiten binnen Dekker Zoetermeer of een etentje te betalen, ook is het mogelijk om consumptiemunten aan te schaffen. Let op, de tegoedbon dient in één keer te worden besteed, er wordt geen geld gerestitueerd.
 4. De tegoedbonnen worden pas uitgekeerd, nadat het nieuwe lid de verschuldigde contributie volledig heeft voldaan.
 5. Achteraf wordt geen korting meer gegeven. Het bestaande lid moet het inschrijfformulier dus bij de receptie inleveren of per email opsturen en hierop beide namen vermelden. Of het nieuwe lid moet op het inschrijfformulier “Aangebracht door ” vermelden.
 6. Gezinsleden wonend op hetzelfde adres zijn uitgesloten van deze regeling.
 7. Het bestaande lid dient minimaal 1 jaar lid te zijn van de TVDR.
 8. Personen die voorgaande 3 jaren hun lidmaatschap van TVDR hebben opgezegd worden niet aangemerkt als nieuw lid.

Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

30% korting

Word je lid bij TVDR en boek je een tennislescursus bij tennisschool Y4Tennis dan ontvang je 30% korting op je lidmaatschap.

Voorwaarden

 1. Alleen geldig voor nieuwe leden die in het verleden geen lid zijn geweest.
 2. Alleen geldig bij een volledige tennislescursus (minimaal 12 lessen) bij onze tennisschool Y4Tennis.
 3. Aanmelding lidmaatschap en tennisles dient te gebeuren voor 1 mei van het lopende seizoen.
 4. Aanbieding geldt ook bij combinatie van kennismakingscursus (4 lessen) direct gevolgd door 8 tennislessen.
 5. De volledige contributie zal eerst moeten worden voldaan. Indien het lid recht heeft op de 30% korting, dan ontvangt het lid in mei bericht over het crediteren hiervan.

Bijzonderheden

 • Binnen het Dekker Sport complex zijn meerdere tennisscholen actief. TVDR werkt samen met tennisschool Y4Tennis. Les bij Y4Tennis geeft garantie op les op de buitenbanen. Alle andere tennisscholen in het Dekker Sport complex kunnen deze garantie niet bieden!
 • Bij een lescursus in de zomerperiode mag bij slecht weer de tennisschool gratis gebruik maken van de binnenbanen, indien de baanbeschikbaarheid dit toe laat.

Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Zomerchallenge

Met het Zomerchallenge lidmaatschap ben je lid tot en met 31 augustus 2019. Je kunt vrijspelen en deelnemen aan alle verenigingsactiviteiten. Het lidmaatschap stopt automatisch op 1 september 2019. Als afsluiting kun je van 31 augustus tot en met 8 september nog deelnemen aan de clubkampioenschappen!

Bepalingen en voorwaarden

 1. Onbeperkt vrijspelen op de gravelbanen.
 2. Deelname aan alle verenigingsactiviteiten.
 3. Het lidmaatschap eindigt automatisch op 1 september 2019.
 4. Als afsluiting kun je deelnemen aan de clubkampioenschappen van 31 augustus tot en met 8 september.

Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.